Skickas senast inom
- Timmar
- Min
- Sek
Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
64%

Skrållan Siskonens Bilbarnstol

Skrållan Dockutrustning 132872

SEK 141.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 141.00

2. Varans ursprungliga pris: 391.00 -64%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Produkten är utsåld och kommer inte in på lager igen

Utsåld

Märken: Skrållan
Kategori: Dockor
Produkt: Skrållan Dockutrustning 132872
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Skrållans Syskonens Bilstol är den perfekta dockutrustningen för barns lek med deras favoritdockor. Med denna bilstol kan barnen ta sin docka med på en bilresa, precis som de vuxna gör.

Bilstolen är designad i en vacker rosa färg med roliga detaljer som barnen kommer att älska att leka med. Den passar p...

Läs mer

Beskrivning

Skrållan Siskonens Bilbarnstol Skrållan Dockutrustning 132872


Skrållans Syskonens Bilstol är den perfekta dockutrustningen för barns lek med deras favoritdockor. Med denna bilstol kan barnen ta sin docka med på en bilresa, precis som de vuxna gör.

Bilstolen är designad i en vacker rosa färg med roliga detaljer som barnen kommer att älska att leka med. Den passar perfekt till alla dockor i Skrållans dockfamilj och är lätt att fästa i bilen.

Skrållans Syskonens Bilstol är säker och pålitlig. Den är utrustad med ett justerbart säkerhetsbälte för att säkerställa att dockan håller sig på plats under körning. Dessutom kan bilstolen lätt fästas i bilen med det medföljande bältet.

Barnens fantasi och kreativitet kan blomstra fritt i leken med Skrållans Syskonens Bilstol. De kan köra dockan till olika platser och skapa sina egna äventyr. Barnen kan öva sig på att vara ansvarsfulla bilförare medan de leker med sina dockor.

Skrållans Syskonens Bilstol är 31 cm lång, vilket gör den tillräckligt kompakt och lätt att transportera. Den är idealisk för barns lek och kan enkelt tas med på resan för en trevlig dockutflykt.

Kort sagt är Skrållans Syskonens Bilstol ett fantastiskt tillskott till dockfamiljernas leksakssamling. Med denna säkra och pålitliga bilstol i en vacker design kommer barnen att ha timmar av rolig och spännande lek.

Produktens mått: 44x17x31 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 1.1 kg