Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
37%

Haj pool leksak

Melissa

SEK 197.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 197.00

2. Varans ursprungliga pris: 312.00 -37%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 3 dagar

Märken: Diverse
Kategori: Pool- och badtillbehör
Produkt: Melissa
Ålder: 6 år+
Skickas ifrån: Danmark

Pool Service Team
Fråga ditt poolteam - Telefon 0770 455 688

Med denna roliga och stimulerande poolleksak från Diverse kan du sätta igång leken i poolen. Hajar är hungriga och det är ditt jobb att hjälpa dem att fånga några fiskar! Håll utkik efter fiskarna och använd de två medföljande hajnäten för att fånga dem innan de simmar iväg. Setet innehåller 3 orange och 3 gula fiskar, så det finns gott om bytesdjur...

Läs mer

Beskrivning

Haj pool leksak Melissa


Med denna roliga och stimulerande poolleksak från Diverse kan du sätta igång leken i poolen. Hajar är hungriga och det är ditt jobb att hjälpa dem att fånga några fiskar! Håll utkik efter fiskarna och använd de två medföljande hajnäten för att fånga dem innan de simmar iväg. Setet innehåller 3 orange och 3 gula fiskar, så det finns gott om bytesdjur för de hungriga hajarna.

Denna poolleksak är perfekt för en rolig och aktiv dag i poolen där barnen kan öva sin reaktionshastighet och koordination. Det är också en fantastiskt sätt att stimulera fantasin och kreativiteten, när barnen leker hajjägare och fiskare.

Hajen och fiskarna är tillverkade av hållbart och barnvänligt plastmaterial som tål både sol och vatten. De två hajnäten är också hållbara och har lätta handtag för enkel hantering.

Denna poolleksak är lämplig för barn i åldern 3 år och uppåt och är godkänd enligt leksaks säkerhetsstandarder. Den är lätt att rengöra efter användning och kan förvaras i den medföljande förvaringspåsen när leken är slut.

Så om du vill ha en rolig och stimulerande poolleksak till dina barn, är Haj poolleksak från Diverse ett fantastiskt val. Hjälp hajarna att fånga fiskarna och upplev en dag fylld med rolig lek i poolen.

Produktens mått: 37x33x11 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.45 kg