Skickas senast inom
- Timmar
- Min
- Sek
Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
214,-

Paw Patrol Min första trampolin

Paw Patrol Marshall trampolin 664094

SEK 800.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 800.00

2. Varans ursprungliga pris: 1,014.00 -21%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 8 timmar

Märken: Paw Patrol
Kategori: Studsmattor
Produkt: Paw Patrol Marshall trampolin 664094
Ålder: 1 år+
Skickas ifrån: Danmark


Paw Patrol Min första trampolin är det perfekta sättet att aktivera de minsta barnen i familjen. Den fina trampolinen har ett stödhandtag som gör det enkelt och säkert för barnen att hoppa runt.

Med en maximal användarvikt på 18 kg är Paw Patrol Min första trampolin idealisk för barn i åldern 1-4 år. De...

Läs mer

Beskrivning

Paw Patrol Min första trampolin Paw Patrol Marshall trampolin 664094


Paw Patrol Min första trampolin är det perfekta sättet att aktivera de minsta barnen i familjen. Den fina trampolinen har ett stödhandtag som gör det enkelt och säkert för barnen att hoppa runt.

Med en maximal användarvikt på 18 kg är Paw Patrol Min första trampolin idealisk för barn i åldern 1-4 år. Det är inte bara roligt att hoppa på den, det är också ett utmärkt sätt att förbättra barnens balans och koordination.

Trampolinen är dekorerad med Paw Patrol-temaet som inkluderar de populära karaktärerna som barnen kommer att älska att se medan de hoppar runt. Det är också ett bra sätt att motivera barnen att vara aktiva och röra sig.

Säkerhet är naturligtvis viktigt när det gäller trampoliner, särskilt när barn är i närheten. Därför har Paw Patrol Min första trampolin ett stödhandtag och är designad med säkerhet i åtanke.

Paw Patrol Min första trampolin är en fantastisk present till barn i familjen som kommer att älska att hoppa och leka på den. Det är också ett utmärkt sätt att låta barnen bränna av energi och samtidigt stödja deras hälsa och välbefinnande.

Sammanfattningsvis är Paw Patrol Min första trampolin ett roligt och säkert sätt att få de små i familjen att vara aktiva och glada. Hoppa loss och låt barnen njuta av timmar av lek och motion på denna fantastiska trampolin.

Produktens mått: 65x58x58 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 3.1 kg