Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
156,-

Kidkraft fåtölj

Kidkraft stol 000083

SEK 780.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 780.00

2. Varans ursprungliga pris: 936.00 -17%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 7 dagar

Märken: Kidkraft
Kategori: Utomhus
Produkt: Kidkraft stol 000083
Skickas ifrån: Holland


Kidkraft fåtölj är det perfekta valet när det gäller utomhusmöbler för barn till trädgården. Den fina fåtöljen är designad av Kidkraft och kommer att passa alla trädgårdar och utomhusområden.

Det finns inget bättre än att njuta av solen efter en lång och hektisk dag, och med Kidkraft fåtölj i trädgården...

Läs mer

Beskrivning

Kidkraft fåtölj Kidkraft stol 000083


Kidkraft fåtölj är det perfekta valet när det gäller utomhusmöbler för barn till trädgården. Den fina fåtöljen är designad av Kidkraft och kommer att passa alla trädgårdar och utomhusområden.

Det finns inget bättre än att njuta av solen efter en lång och hektisk dag, och med Kidkraft fåtölj i trädgården är detta möjligt. Fåtöljen är bekväm och perfekt för barn i alla åldrar. Kidkraft har lyckats designa fåtöljen så att den både är praktisk och modern.

Fåtöljen är tillverkad av hög kvalitet och är mycket robust, vilket gör den mycket hållbar och lämplig för barn som gillar att leka och sitta och koppla av samtidigt. Kidkraft fåtölj är också viktbärande och kan bära stor vikt.

Kidkraft fåtölj är lätt att flytta runt i trädgården och man kan enkelt justera den efter ens behov. Den är lätt att rengöra och kräver inte mycket underhåll, så man kan spendera mer tid på att njuta av trädgården.

Sammanfattningsvis är Kidkraft fåtölj ett fantastiskt val när det gäller utomhusmöbler för barn till trädgården, där man kan koppla av och njuta av solen tillsammans med familj och vänner. Den fina fåtöljen lever upp till alla förväntningar, och den kommer säkert att sprida glädje och god stämning till trädgården i lång tid framöver.

Produktens mått: 56x49x63 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 4.5 kg