Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
37%

Pussel djurparad

Babyleksaker Träleksaker 2841

SEK 177.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 177.00

2. Varans ursprungliga pris: 280.00 -37%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 2 dagar

Märken: Diverse
Kategori: Babyleksaker
Produkt: Babyleksaker Träleksaker 2841
Ålder: 5 år+
Skickas ifrån: Danmark


Pussel Djurparad är det perfekta valet för små barn som är redo att öva sina motoriska färdigheter och lära sig om nummer, bokstäver, färger och djurformer på ett roligt sätt. Denna pussel är tillverkad av 100% trä och är utformad för att stimulera barns utveckling av rumslig medvetenhet, motoriska färdigheter, hand-öga koordination och manuella fär...

Läs mer

Beskrivning

Pussel djurparad Babyleksaker Träleksaker 2841


Pussel Djurparad är det perfekta valet för små barn som är redo att öva sina motoriska färdigheter och lära sig om nummer, bokstäver, färger och djurformer på ett roligt sätt. Denna pussel är tillverkad av 100% trä och är utformad för att stimulera barns utveckling av rumslig medvetenhet, motoriska färdigheter, hand-öga koordination och manuella färdigheter.

Pusslet har 26 delar som är formade som olika djur och kan sättas ihop till en färgglad djurparad. På ena sidan visas siffrorna från 1 till 26, medan den andra sidan visar alfabetet med motsvarande bokstäver. Detta kommer att hjälpa till att bygga upp barns tidiga matematiska och läsfärdigheter.

Djurparaden-pusslet är både roligt och lärorikt och kommer att hålla ditt barn underhållt i timmar. Med sina färgglada djurformer skapar det en positiv och rolig inlärningsupplevelse för ditt barn. Men kom ihåg att det finns små delar och du bör vara uppmärksam på att detta pussel inte är lämpligt för barn under 2 år utan direkt vuxenövervakning.

Detta pussel är en produkt från Legler, en pålitlig tillverkare av högkvalitativt träleksaker. Med en storlek på 580 x 100 x 15 mm är detta pussel lätt att ta med sig på resande fot och bör vara en del av varje barnrum som söker roliga och lärande upplevelser.

Köp Pussel Djurparad idag och gör ditt barns barndom både rolig och lärorik!

Produktens mått: 58x10x1 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.54 kg