Skickas senast inom
- Timmar
- Min
- Sek
Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn

Ambulansbil

Siku 1461 Stålbilar

SEK 78.00

Skickas senast inom 8 timmar

Märken: Siku
Kategori: Bilar
Produkt: Siku 1461 Stålbilar
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Ambulansbilen från Siku är inte bara en vanlig bil - det är en akut ambulansbil i BMW-serien. Med sin vita grundfärg och röda ränder och ytor, samt beredskapsmärken, är denna leksaksbil redo att åka ut och hjälpa vid en nödsituation. Det blå varningsljuset på taket hjälper till att signalera att det är ett akut uppdrag på väg och att ambulansbilen ä...

Läs mer

Beskrivning

Ambulansbil Siku 1461 Stålbilar


Ambulansbilen från Siku är inte bara en vanlig bil - det är en akut ambulansbil i BMW-serien. Med sin vita grundfärg och röda ränder och ytor, samt beredskapsmärken, är denna leksaksbil redo att åka ut och hjälpa vid en nödsituation. Det blå varningsljuset på taket hjälper till att signalera att det är ett akut uppdrag på väg och att ambulansbilen är på väg med hjälp.

Designen på ambulansbilen är noga genomtänkt så att den liknar en riktig ambulansbil på alla sätt. De fina aluminiumfälgarna på bilen hjälper till att skapa en autentisk känsla och tillsammans med den starka designen och beredskapsmärkena lyckas denna leksaksbil skapa en spännande och realistisk känsla.

Ambulansbilen är inte bara snygg att titta på, den är också otroligt hållbar. Siku är kända för att göra leksaksbilar av hög kvalitet och denna bil är inget undantag. Bilen är tillverkad i slitstarka material som kan motstå massor av lek och kul, så den kan hålla i många år.

Tillsammans med andra bilar och leksaksfordon från Siku, kommer denna ambulansbil att ge många timmars kul och lek. Det är den perfekta gåvan till barn som älskar bilar och spänning och som gärna spelar med realistiska leksaksfordon.

Så om du vill ge ditt barn en spännande bil som verkligen sticker ut, så är ambulansbilen från Siku det helt rätta valet. Med sin fina design och autentiska utseende är denna bil en klar hit bland barn i alla åldrar.

Produktens mått: 3x9x7 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.05 kg