Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
33%

Transport Wall Stickers

Walltastic transport barnrummet 44869

SEK 231.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 231.00

2. Varans ursprungliga pris: 344.00 -33%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 2 dagar

Märken: Walltastic
Kategori: Väggdekaler
Produkt: Walltastic transport barnrummet 44869
Skickas ifrån: Danmark


Transportväggdekaler från Walltastic är ett fantastiskt sätt att sprida glädje och roligt i barnrummet. Med dessa färgglada och realistiska väggdekaler kan dina barn ha en transportvärld precis på sina väggar.

Transportväggdekaler-setet innehåller över 50 olika transportmedel, inklusive bilar, motorcyk...

Läs mer

Beskrivning

Transport Wall Stickers Walltastic transport barnrummet 44869


Transportväggdekaler från Walltastic är ett fantastiskt sätt att sprida glädje och roligt i barnrummet. Med dessa färgglada och realistiska väggdekaler kan dina barn ha en transportvärld precis på sina väggar.

Transportväggdekaler-setet innehåller över 50 olika transportmedel, inklusive bilar, motorcyklar, tåg, flyg och mycket mer. Det finns många möjligheter för dina barn att utveckla sin fantasi och skapa sin egen historia för varje transportmedel. Låt dem köra sina bilar på vägar, flyga sina plan högt eller ta tåget till avlägsna platser.

Väggdekaler-setet kommer också med en stor scen med ett brett utbud av transportmedel. Det ger ditt barn möjlighet att resa genom en stad, en skog, en bergslandskap och många andra spännande transportalternativ.

Väggdekaler är tillverkade av högkvalitativt material som är enkelt att applicera och ta bort. De är även återanvändbara och kan flyttas runt på väggen om du vill det. Detta gör det möjligt för ditt barn att skapa olika scenarier när de vill ändra omgivningen.

Walltastic Transportväggdekaler-setet är en bra presentidé för barn i åldrarna 3-8 år. Det är också ett bra val för föräldrar som vill skapa en rolig och lärorik atmosfär för sina barn. Med detta på väggen kommer ditt barns rum att förvandlas till en spännande transportvärld och det kommer att ge en stimulerande och fantasifull lekplats för dina barn.

Produktens mått: 46x34x1 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.5 kg