Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn

Lås hus med dörrklockor

Melissa

Tillfälligt slutsålt – inväntar nytt leveransdatum

Kategori: Träleksaker
Produkt: Melissa
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Lås hus med dörrklockor är det perfekta leksaket för det lilla barnet som är intresserat av djur och bondgårdar. Med denna leksak kan barnet skapa sin egen lilla värld med djur mellan kusin Hans och farbror Oles gård.

Huset är byggt i trä, vilket ger det en autentisk och rustik uttryck. Det är utrustat ...

Läs mer

Beskrivning

Lås hus med dörrklockor Melissa


Lås hus med dörrklockor är det perfekta leksaket för det lilla barnet som är intresserat av djur och bondgårdar. Med denna leksak kan barnet skapa sin egen lilla värld med djur mellan kusin Hans och farbror Oles gård.

Huset är byggt i trä, vilket ger det en autentisk och rustik uttryck. Det är utrustat med fyra elektroniska dörrklockor som säger ´Ding Dong´ när någon ringer. Dessutom har huset fyra unika lås och matchande nycklar. Det ger barnen möjlighet att öva sin finmotorik samtidigt som de känner igen olika uppsättningar av nycklar.

Det är viktigt att nycklarna passar till rätt dörrar. Det ger barnen en känsla av att ha kontroll över huset och känsla av ansvar när de tar hand om huset medan mamma och pappa är borta. Nycklarna är anslutna till huset så de inte blir borttappade. Det är idealiskt för att undvika att spendera tid på att hitta rätt nyckel till rätt dörr.

Dessutom kommer Lås hus med dörrklockor med fyra dockor så att barnen kan rollspela och skapa några roliga historier om livet på gården. De olika dörrklockorna ger också barnen möjlighet att leka ´vem är det?´ när det kommer besökare på besök.

Leksaken använder 2 st AAA-batterier (ingår ej). Dessutom är det enkelt och säkert att använda. Barnen kan med stor glädje leka i timmar medan de övar på att låsa och öppna dörrar och känna igen nycklar.

Allt som allt är Lås hus med dörrklockor den perfekta leksaken för barn från 3-8 år som älskar bondgårdslivet och är intresserade av djur och natur. Leksaken är lärorik och kul samtidigt och kan samtidigt utveckla barnets finmotorik och nyckel- och dörgenkänning.

Produktens mått: 23x18x18 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 1.13 kg