Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
44,-

Paw Patrol lektält 90x75 cm

Paw Patrol barntält 24509

SEK 308.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 308.00

2. Varans ursprungliga pris: 352.00 -12%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Tillfälligt slutsålt – inväntar nytt leveransdatum

Märken: Paw Patrol
Kategori: Tält
Produkt: Paw Patrol barntält 24509
Skickas ifrån: Danmark


Paw Patrol lekstugan är ett fantastiskt tillskott till ditt barns leksakssamling. Med en storlek på 90x75 cm är den perfekt för att uppmuntra ditt barns kreativa lek och fantasifulla äventyr. Stugan är designad med det populära barn-tv-programmet Paw Patrol i tankarna och har därför en otroligt vacker och färgglad stil som helt säkert kommer att loc...

Läs mer

Beskrivning

Paw Patrol lektält 90x75 cm Paw Patrol barntält 24509


Paw Patrol lekstugan är ett fantastiskt tillskott till ditt barns leksakssamling. Med en storlek på 90x75 cm är den perfekt för att uppmuntra ditt barns kreativa lek och fantasifulla äventyr. Stugan är designad med det populära barn-tv-programmet Paw Patrol i tankarna och har därför en otroligt vacker och färgglad stil som helt säkert kommer att locka ditt barns uppmärksamhet.

Lekstugan är tillverkad av högkvalitativa material som är både hållbara och lätta att rengöra. Med en enkel rengöring kommer stugan att se lika bra ut som ny igen och ditt barn kan fortsätta ha roligt och utforska nya äventyr i sitt eget personliga rum.

Ditt barn kommer att älska att använda den här lekstugan som en mysig plats och en trevlig plats att leka med sina vänner. Paw Patrol lekstugan kommer också att ge ditt barn möjlighet att uppleva rollspel och leka i sin egen lilla värld, vilket kan vara ett riktigt bra sätt att utveckla deras sociala och emotionella intelligens.

Det är lätt att montera och ta med sig från rum till rum så att ditt barn kan få en legendarisk upplevelse var som helst de önskar. Detta är en perfekt presentidé till alla barn som älskar Paw Patrol eller älskar att ha sina egna gömställen. Med Paw Patrol lekstugan får ditt barn möjlighet att skapa magiska äventyr i sin egen personliga mysplats. Köp den idag och bli en viktig del av ditt barns lekande värld!

Produktens mått: 90x75x75 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 1.5 kg