Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
29%

Dockvagn Spin Marinblå

Brio Barnvagn24901

SEK 1,003.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 1,003.00

2. Varans ursprungliga pris: 1,405.00 -29%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 3 dagar

Märken: Brio
Kategori: Dockvagnar
Produkt: Brio Barnvagn24901
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Brio Dockvagn Spin Marinblå är den perfekta dockvagnen för barn som vill ta med sina dockor på språng. Denna lyxiga dockvagn har alla funktioner som finns på moderna barnvagnar. Dockvagnen har en fällbar kåpa som skyddar dockan mot solen eller regnet. Dessutom har dockvagnen en praktisk shoppingkorg som möjliggör att ta med extra utrustning för dock...

Läs mer

Beskrivning

Dockvagn Spin Marinblå Brio Barnvagn24901


Brio Dockvagn Spin Marinblå är den perfekta dockvagnen för barn som vill ta med sina dockor på språng. Denna lyxiga dockvagn har alla funktioner som finns på moderna barnvagnar. Dockvagnen har en fällbar kåpa som skyddar dockan mot solen eller regnet. Dessutom har dockvagnen en praktisk shoppingkorg som möjliggör att ta med extra utrustning för dockan.

Dockvagnen har svängbara hjul som gör det lätt för barnen att styra och dra vagnen på alla typer av ytor. Stället kan enkelt tas bort så att man kan använda dockvagnen som en bärsjal. Handtaget kan justeras i höjd så att det passar olika åldersgrupper. Den hopfällbara funktionen gör det lätt att förvara dockvagnen när den inte används.

Dockvagnen har en fin blå textil som är bekväm för dockan att sitta och ligga på. Barnen kommer att älska att ta med sin docka på resor i denna fina dockvagn från Brio. Dockvagnen är gjord i hög kvalitet, vilket säkerställer att den kommer att hålla för lek och skoj i många år framöver.

Om du vill ge ditt barn en fantastisk present som kommer att erbjuda många timmars lek och skoj, är Brio Dockvagn Spin Marinblå det perfekta valet. Denna dockvagn passar barnens fantasi och kreativitet och kommer säkert att bli en favorit i leksakslådan.

Produktens mått: 57x36x16 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 3.8 kg