Skickas senast inom
- Timmar
- Min
- Sek
Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn

Razor E90 PowerCore Svat/Rosa

Razor Spark 13173861

Tillfälligt slutsålt – inväntar nytt leveransdatum

Märken: Razor
Kategori: Sparkcyklar
Produkt: Razor Spark 13173861
Ålder: 8 år+
Skickas ifrån: Danmark


Razor E90 PowerCore är en toppmodern eldriven scooter för barn som tar barnens körupplevelse till nästa nivå. Denna fantastiska scooter är den perfekta presenten till barn som vill ta sin dagliga aktivitet till en ny nivå. Med en maximal hastighet på 14 km / t och den innovativa navmotorn är Razor E90 PowerCore en av de snabbaste och mest effektiva ...

Läs mer

Beskrivning

Razor E90 PowerCore Svat/Rosa Razor Spark 13173861


Razor E90 PowerCore är en toppmodern eldriven scooter för barn som tar barnens körupplevelse till nästa nivå. Denna fantastiska scooter är den perfekta presenten till barn som vill ta sin dagliga aktivitet till en ny nivå. Med en maximal hastighet på 14 km / t och den innovativa navmotorn är Razor E90 PowerCore en av de snabbaste och mest effektiva sparkcyklarna på marknaden.

Denna fantastiska scooter rullar ut med otroliga 80 minuter av kontinuerlig körningstid och är otroligt lätt att underhålla. Scooterns stålram och lätta vikt gör den praktisk samtidigt som den är robust och hållbar. 5,6-tums hjulen gör det enkelt att köra även på ojämn terräng och ger en jämn och stabil körupplevelse.

Razor E90 PowerCore är utrustad med ett 12V-batteri som ger upp till 40 minuters körningstid per full laddning. Laddningstiden är cirka 12 timmar och produkten levereras med en strömförsörjning för både EU- och UK-uttag. Det är därför enkelt att ladda och ditt barn kan snabbt fortsätta ha kul på sin Razor E90 PowerCore.

Denna scooter är designad med en maximal viktkapacitet på 54 kg och är därför lämplig för barn i åldrarna 8-13 år. Färgen på scootern är rosa och den kommer ursprungligen från tillverkaren Razor i Kina.

Välj Razor E90 PowerCore-scootern för ditt barn och låt dem känna sig som en stjärna i parken eller på gatan. Denna scooter är tillverkad av hög kvalitet och är en bra investering eftersom den kommer att ge ditt barn många timmars rolig motion.

Produktens mått: 79x34x83 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 10 kg