Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
38%

Greta Gris Lektält

Greta Gris Barnmöber 657881

SEK 389.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 389.00

2. Varans ursprungliga pris: 623.00 -38%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 2 dagar

Märken: Greta Gris
Kategori: Tält
Produkt: Greta Gris Barnmöber 657881
Skickas ifrån: Danmark


Gurli Gris-lekstugan är den perfekta platsen för dina barn att skapa sina egna fantasivärldar och leka i timmar. Den ingår i Gretas Gris tältkollektion, som är känd för sina färgglada, roliga och barnvänliga designs.

Detta tält är formad som en söt och vänlig figur av Gurli Gris, vilket kommer att gläd...

Läs mer

Beskrivning

Greta Gris Lektält Greta Gris Barnmöber 657881


Gurli Gris-lekstugan är den perfekta platsen för dina barn att skapa sina egna fantasivärldar och leka i timmar. Den ingår i Gretas Gris tältkollektion, som är känd för sina färgglada, roliga och barnvänliga designs.

Detta tält är formad som en söt och vänlig figur av Gurli Gris, vilket kommer att glädja alla fans av den populära tecknade serien. Trots att det är litet är tältet tillräckligt rymligt för att rymma några barn samtidigt. Det är tillverkat av hållbara material som klarar av slitage och tar inte mycket plats när det är ihopfällt och undanstoppad.

Tältet är lätt att montera och barnen kommer att älska att hjälpa till att sätta upp det och ta ner det. Det är en välkomnande plats för barn i alla åldrar att leka klä-upp, ha teselskap, picknick, läsa eller bara koppla av.

Gurli Gris-lekstugan är mycket färgglad och rolig att se på. Den är dekorerad med bilder av Gurli Gris och hennes vänner, vilket ger en känsla av att vara en del av tecknade serien. Barnen kommer att älska att drömma sig bort till sin egen Gurli Gris-värld.

Sammanfattningsvis är Gurli Gris-lekstugan en fantastisk leksak för barn som vill utforska sin kreativa sida och ha kul med sina vänner. Den är ett bra val för föräldrar som vill ge sina barn en underhållande leksak som samtidigt stimulerar deras fantasi. Med Gretas Gris högkvalitativa och pålitliga produkter kan du vara säker på att ditt barn kommer att ha många timmars kul med Gurli Gris-lekstugan.

Produktens mått: 80x85x90 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 1.15 kg