Skickas senast inom
- Timmar
- Min
- Sek
Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn

Brandman Sam Megafon

Maskerad och utklädnad tillbehör 986995

SEK 203.00

Skickas senast inom 3 timmar

Märken: Brandman Sam
Kategori: Maskeradkläder
Produkt: Maskerad och utklädnad tillbehör 986995
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Brandman Sam Megafon är det ultimata maskerad- och leksaksaccessoaret för alla små äventyrare som älskar att leka brandmän! Det perfekta tillbehöret till den lilla brandmannen i huset, som drömmer om att komma ut och rädda dagen.

Med denna fantastiska megafon i handen kan barnen få en autentisk och roli...

Läs mer

Beskrivning

Brandman Sam Megafon Maskerad och utklädnad tillbehör 986995


Brandman Sam Megafon är det ultimata maskerad- och leksaksaccessoaret för alla små äventyrare som älskar att leka brandmän! Det perfekta tillbehöret till den lilla brandmannen i huset, som drömmer om att komma ut och rädda dagen.

Med denna fantastiska megafon i handen kan barnen få en autentisk och rolig upplevelse av att vara en riktig brandman. Den har en ljudstyrka på upp till 85 dB och kan växla mellan tre olika siren-ljud. Dessutom kan den också tala med den inbyggda mikrofonen, så man kan ge kommandon och koordinera räddningsaktionen.

Brandman Sam Megafon är gjord i robust och slitstarkt material som klarar av lek och äventyr utan att gå sönder. Den är designad med de karaktäristiska röda och gula färgerna och är prydd med bilder av den populära TV-brandmannen, Brandman Sam. Med dess ergonomiska design och lätta konstruktion är megafonen även bekväm att hålla och använda för barnen.

Detta leksaksaccessorie kan ge barnen timmar av rolig och fantasifull lek, både inomhus och utomhus. Ska det lekas räddning av en katt uppe i ett träd eller släckning av en imaginär brand? Med Brandman Sam Megafon får barnen möjlighet att ta kontrollen och inspirera till kreativ lek och fantasi.

Brandman Sam Megafon är det perfekta tillbehöret för varje Brandman Sam-fan som vill ha den ultimata autentiska brandmansupplevelsen. Med dess roliga ljud och funktioner kommer barnen att känna sig som riktiga räddningshjältar som utför sin plikt som brandmän och hjälper till att rädda dagen.

Produktens mått: 12x16x10 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.3 kg