Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
28%

Räddnings lekset mini

Brandmand Sam playset 42508

SEK 169.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 169.00

2. Varans ursprungliga pris: 234.00 -28%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 3 dagar

Märken: Brandman Sam
Kategori: Bilbanor
Produkt: Brandmand Sam playset 42508
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Sjö räddnings lekset mini från Brandman Sam är en rolig och spännande leksak för barn som älskar action och räddningsuppdrag. Denna lekset innehåller en all terrain-bil som kan användas för att rädda människor i nödsituationer på land och till sjöss. Med den coola bilen kan barnen föreställa sig att de är en del av Brandman Sams team och lösa en rad...

Läs mer

Beskrivning

Räddnings lekset mini Brandmand Sam playset 42508


Sjö räddnings lekset mini från Brandman Sam är en rolig och spännande leksak för barn som älskar action och räddningsuppdrag. Denna lekset innehåller en all terrain-bil som kan användas för att rädda människor i nödsituationer på land och till sjöss. Med den coola bilen kan barnen föreställa sig att de är en del av Brandman Sams team och lösa en rad spännande uppgifter.

Sjö räddnings lekset mini är en del av mini-serien från Brandman Sam och kan enkelt kopplas samman med andra set i samma serie. Detta gör det enkelt för barnen att utöka sitt lekuniversum och skapa ännu mer roligt och fantasi på sina räddningsuppdrag.

Leksaken är tillverkad av die-cast metall, vilket gör den robust och hållbar. Den är därför lämplig för barn i åldrarna 3-5 år som gärna leker med sin leksak om och om igen. Bilen är utrustad med realistiska detaljer och färger, så att den liknar en riktig räddningsbil.

Sammanfattningsvis är Sjö räddnings lekset mini från Brandman Sam en fantastisk leksak för barn som älskar att leka med räddningsuppdrag och använda sin fantasi för att skapa spännande berättelser. Det är lätt att koppla samman med andra set i mini-serien, så att barnen kan utöka sitt lekuniversum och skapa ännu mer roligt och fantasi.

Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.4 kg