Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
32%

LUNDBY PARAPLYVAGN & BEBIS

Lundby 605001

SEK 114.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 114.00

2. Varans ursprungliga pris: 168.00 -32%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 4 dagar

Märken: Lundby dockskåp
Kategori: Dockskåpstillbehör
Produkt: Lundby 605001
Ålder: 4 år+
Skickas ifrån: Danmark


Med Lundby Paraplyklapvagn inklusive bebis, får du en riktigt fin och realistisk leksak till din Lundby dockskåp. Den smidiga vagnen har en snygg och klassisk form med en riktig paraply som ger vagnen sitt namn. Den fina och detaljerade designen på vagnen kommer utan tvekan att glädja barnet, och den kommer att kunna ge en rolig och fantasifull twis...

Läs mer

Beskrivning

LUNDBY PARAPLYVAGN & BEBIS Lundby 605001


Med Lundby Paraplyklapvagn inklusive bebis, får du en riktigt fin och realistisk leksak till din Lundby dockskåp. Den smidiga vagnen har en snygg och klassisk form med en riktig paraply som ger vagnen sitt namn. Den fina och detaljerade designen på vagnen kommer utan tvekan att glädja barnet, och den kommer att kunna ge en rolig och fantasifull twist till leken.

Vagnen är också väldigt enkel att fälla ihop så att den kan tas med när Lundby familjen ska ut på tur. Detta gör att leken kan tas ut på spännande äventyr, och det kommer helt klart att glädja och ge barnet en rolig upplevelse när Lundby familjen plötsligt kan ta en tur med sin fina paraplyklapvagn.

Setet med bebis som följer med ger möjlighet till realistiska och roliga lekar där barnet kan leka mamma eller pappa och ta hand om sin lilla. Barnet kommer utan tvekan att ta bebis till sitt hjärta och älska att ge den en tur i vagnen.

Lundby Paraplyklapvagn inklusive bebis är ett riktigt fint och roligt tillbehör till dockhuset och en fantastisk möjlighet att ta leken ut på spännande äventyr. Vagnen och bebisen tillsammans ger möjlighet till roliga och realistiska lekar där barnet kan ta hand om sin lilla och ge sig ut på äventyr med Lundby familjen.

Produktens mått: 14x5x9 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.06 kg