Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn

Tillbehörsset för barncykel, Bilar

Cykeltillbehör 892508

SEK 231.00

Skickas senast inom 5 dagar

Märken: Cars
Kategori: Barncyklar -> Tillbehör
Produkt: Cykeltillbehör 892508
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Tillbehörssatsen till barncykel, Cars, är en rolig och praktisk sats för små cykelentusiaster. Med denna tillbehörssats kan ditt barn transportera sin favoritleksak eller en liten snack i korgen medan de cyklar iväg. Korgen är enkel att montera på cykeln och är utformad med bilder av Lightning McQueen och Cruz Ramirez från Disney Pixars film ´Cars´....

Läs mer

Beskrivning

Tillbehörsset för barncykel, Bilar Cykeltillbehör 892508


Tillbehörssatsen till barncykel, Cars, är en rolig och praktisk sats för små cykelentusiaster. Med denna tillbehörssats kan ditt barn transportera sin favoritleksak eller en liten snack i korgen medan de cyklar iväg. Korgen är enkel att montera på cykeln och är utformad med bilder av Lightning McQueen och Cruz Ramirez från Disney Pixars film ´Cars´. Så ditt barn kan få en unik och personlig stil på sin cykel.

Flaskan i setet kan rymma upp till 400 ml. Det är ett fantastiskt sätt att se till att ditt barn förblir hydratiserat medan de är i rörelse. Flaskan är också utformad med bilder av karaktärerna från ´Cars´, så den passar bra ihop med resten av setet.

Ringklockan i denna tillbehörssats är också utformad med ´Cars´ tema. Ringklockan är lätt att montera på cykelstyret och när ditt barn trycker på knappen utsänder den en rolig ljud, som både är roligt och praktiskt om de behöver uppmärksamhet från fotgängare eller andra cyklister.

Detta set är både vackert och praktiskt och det är en perfekt present till ett barn som älskar filmen ´Cars´ och som vill ge sin cykel en personlig och unik look. Setet är enkelt att montera och passar på de flesta barncyklar. Ditt barn kommer att älska att dekorera sin cykel med detta set och att göra deras favoritfilm till verkliga livet.

Produktens mått: 23x19x11 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.32 kg