Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn

LEGO city dekorativ kudde 40x40

LEGO City kudde 085484

SEK 154.00

Produkten är utsåld och kommer inte in på lager igen

Utsåld

Märken: LEGO
Kategori: Sömntid
Produkt: LEGO City kudde 085484
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Denna prydnadskudde i storlek 40 x 40 cm är gjord av mjuk och härlig bomull och fylld med en mjuk och bekväm fyllning, vilket gör den perfekt att ligga på eller krama.

Prydnadskudden är dekorerad med en vacker motiv av en Lego City stad i snitt, där man kan se alla olika byggnader och sevärdheter som st...

Läs mer

Beskrivning

LEGO city dekorativ kudde 40x40 LEGO City kudde 085484


Denna prydnadskudde i storlek 40 x 40 cm är gjord av mjuk och härlig bomull och fylld med en mjuk och bekväm fyllning, vilket gör den perfekt att ligga på eller krama.

Prydnadskudden är dekorerad med en vacker motiv av en Lego City stad i snitt, där man kan se alla olika byggnader och sevärdheter som staden har att erbjuda. Färgerna på kudden är klara och livliga, så man verkligen kan uppleva stadens liv och aktiviteter.

Denna coola prydnadskudde kommer utan tvekan att väcka entusiasm hos alla barn och Lego-entusiaster i alla åldrar. Den kommer att vara ett fantastiskt tillägg till vilken Lego City-samling som helst eller bara som en rolig och annorlunda detalj i barnrummet.

Prydnadskudden är enkel att rengöra, eftersom överdraget kan tas av och tvättas i tvättmaskinen vid 40 grader. På så sätt är det lätt att hålla kudden ren och fin under lång tid.

I stort sett är denna Lego City prydnadskudde ett populärt och roligt sätt att ta Lego-universumet in i rummet och skapa en mysig och lekfull atmosfär. Prydnadskudden är både praktisk och dekorativ och kommer utan tvekan att skapa glädje hos både barn och vuxna.

Produktens mått: 40x40x1 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.25 kg