Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
53%

BABY född Lek

Babyfödda klädeset 823705

SEK 258.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 258.00

2. Varans ursprungliga pris: 545.00 -53%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 3 dagar

Märken: Baby Born
Kategori: Dockkläder
Produkt: Babyfödda klädeset 823705
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


BABY born Play & Fun cykelklädsel är den ultimata cykelaccessoaren för din lilla dockentusiast. Med detta smarta set kan din BABY born nu åka iväg på sin cykel klädd i praktiska men stilfulla cykelkläder.

Setet innehåller allt din BABY born behöver för att vara redo att cykla. Setet innehåller en fin ja...

Läs mer

Beskrivning

BABY född Lek Babyfödda klädeset 823705


BABY born Play & Fun cykelklädsel är den ultimata cykelaccessoaren för din lilla dockentusiast. Med detta smarta set kan din BABY born nu åka iväg på sin cykel klädd i praktiska men stilfulla cykelkläder.

Setet innehåller allt din BABY born behöver för att vara redo att cykla. Setet innehåller en fin jacka, en t-shirt, byxor, skor och solglasögon. Detta innebär att din BABY born är fullt klädd och skyddad mot solen och vinden. Jackan är praktisk och varm och ger din BABY born extra värme som hon behöver under en kall cykeltur, medan byxorna och t-shirten ger henne en lätt och härlig känsla. Skorna är robusta och skyddar fötterna, medan solglasögonen skyddar de känsliga ögonen mot solstrålarna.

Denna uppsättning är särskilt utformad för BABY born-dockor och är utformad med fokus på detaljer. Varje del av setet är utformat med kärlek och omsorg och inkluderar vackra färger och mönster. Setet är också otroligt lätt att ta på, så du kan snabbt klä din BABY born och vara redo för en cykeltur.

Detta set passar perfekt för barn från 3 år och kan enkelt kombineras med andra cykel- eller dockleksaker, så att din kära BABY born kan äventyra i stil. Köp BABY born Play & Fun cykelklädsel och se till att ditt barns BABY born-docka är klädd för varje cykeltur.

Produktens mått: 36x32x18 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.39 kg