Skickas senast inom
- Timmar
- Min
- Sek
Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn

Gatuskyltar och ljussignaler

Siku bilar 5597

SEK 156.00

Skickas senast inom 9 timmar

Märken: Siku
Kategori: Bilar
Produkt: Siku bilar 5597
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Gatuskyltar och ljussignaler i setet från Siku är det perfekta sättet att utöka och leka med stadsmiljön! Det här tillbehörspaketet är designat för SIKUWorld och består av 2 trafikljus och 8 trafikskyltar som säkerställer att vägarna är fyllda med trafik och aktivitet. Varje del är detaljerad och realistisk, med färgglada lampor som snabbt växlar me...

Läs mer

Beskrivning

Gatuskyltar och ljussignaler Siku bilar 5597


Gatuskyltar och ljussignaler i setet från Siku är det perfekta sättet att utöka och leka med stadsmiljön! Det här tillbehörspaketet är designat för SIKUWorld och består av 2 trafikljus och 8 trafikskyltar som säkerställer att vägarna är fyllda med trafik och aktivitet. Varje del är detaljerad och realistisk, med färgglada lampor som snabbt växlar mellan grönt, gult och rött. Med dessa leksakskyltar kan barnen lära sig om trafikregler samtidigt som de leker med SIKU-bilarna.

Trafikljusen och skyltarna är också utmärkta för att dekorera SIKUWorld-landskap och för att ge barnen en autentisk stadsmiljö. De är mycket tåliga, konstruerade för att motstå många timmars lek och skoj. Denna fantastiska uppsättning kommer inte bara att lägga till roligt och fler möjligheter till lek, utan kommer också att ge barnen en bättre förståelse för hur en verklig stad fungerar.

Köp Gatuskyltar och ljussignaler från Siku idag och låt ditt barn utforska och utöka sin SIKUWorld-landskap. Denna leksakssats är perfekt för barn som vill leka med bilar och andra fordon, och för föräldrar som vill ge dem en rolig, lärorik och realistisk upplevelse. Gatuskyltar och ljussignaler från Siku är i kategorin playset och är definitivt perfekt för varje barns samling.

Produktens mått: 5.9x17.5x8.7 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.06 kg