Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
79,-

Vagga till docka

Tidlo tillbehör till docka 001458

SEK 623.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 623.00

2. Varans ursprungliga pris: 702.00 -11%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 2 dagar

Märken: Tidlo
Kategori: Dockor
Produkt: Tidlo tillbehör till docka 001458
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Dags att sova? Då är denna fina dockvagga från Tidlo det perfekta valet. Vaggan är perfekt för en god nattsömn och den är både mjuk och bekväm för dockorna.

Vaggan kommer i en vacker ljusrosa färg som är perfekt för små flickor och den innehåller även sängkläder i ljusrosa med vita blommor - en vacker o...

Läs mer

Beskrivning

Vagga till docka Tidlo tillbehör till docka 001458


Dags att sova? Då är denna fina dockvagga från Tidlo det perfekta valet. Vaggan är perfekt för en god nattsömn och den är både mjuk och bekväm för dockorna.

Vaggan kommer i en vacker ljusrosa färg som är perfekt för små flickor och den innehåller även sängkläder i ljusrosa med vita blommor - en vacker och feminin look som din lilla flicka kommer att älska.

Med denna Tidlo vaggan kommer dina barn säkert att bli förälskade i att ta hand om deras dockhage och att tillbringa tid med att ge de små dockorna en välbehövlig lur.

Vaggan är inte bara vacker utan också praktisk och lätt att använda till alla typer av medelstora dockor. Med denna vaggan kan dina barn leka med sina små dockor i timmar och de kommer säkert att älska att lägga sina dockor för natten i denna härliga vaggan.

Så om du letar efter en vacker och funktionell vaggan för dockor, är denna Tidlo vaggan definitivt ett bra val. Den är både söt och praktisk och kommer säkerligen att glädja dina små igen och igen.

Produktens mått: 28.5x53x36.5 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 1 kg