Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
49%

Polis och tjuv

Tidlo dockor 001427

SEK 119.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 119.00

2. Varans ursprungliga pris: 234.00 -49%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 24 timmar

Märken: Tidlo
Kategori: Dockor
Produkt: Tidlo dockor 001427
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Som stimulerar barns fantasier och kreativitet. Dockorna i Polis och fångsetet är inget undantag. Med detta set kan barn leka att vara poliser och fånga brottslingar.

Setet innehåller 3 modiga poliser och en stygg fånge. Poliserna är klädda i de karaktäristiska uniformerna med solida skor och kepsar. De...

Läs mer

Beskrivning

Polis och tjuv Tidlo dockor 001427


Som stimulerar barns fantasier och kreativitet. Dockorna i Polis och fångsetet är inget undantag. Med detta set kan barn leka att vara poliser och fånga brottslingar.

Setet innehåller 3 modiga poliser och en stygg fånge. Poliserna är klädda i de karaktäristiska uniformerna med solida skor och kepsar. De har olika tillbehör som en walkie-talkie, polisstav och blåljus. Fången har en finstickad svart-vit randig tröja och ett par svarta byxor. Alla dockor är tillverkade i robust, hållbar plast och är lätta att rengöra.

Polis och fångsetet öppnar upp för många timmars rolig lek, där barn kan söka upp och arrestera brottslingar. Roll-Play leksaker som denna är ett bra sätt att lära barn om samhällets lagar och regler, om att ha ansvar och om att skydda andra.

Tidlo är känt för sitt kvalitetsleksaker, och det syns i detta set. Dockorna är noggrant utförda med fina, detaljerade drag och säkra material. Setet är lämpligt för barn i åldrarna 3 år och uppåt, och kan användas både för lek ensam eller tillsammans med vänner.

På grund av dess höga kvalitet och hållbarhet är denna leksak en utmärkt presentidé för barn som drömmer om att vara poliser och bekämpa brottslighet. Den tar barn med på en spännande resa och skapar minnen som kommer att vara kvar under många år.

Produktens mått: 5x11x3 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 3 kg