Skickas senast inom
- Timmar
- Min
- Sek
Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
35%

Stora persontågsetet

Brio Tågbana 33512

SEK 1,066.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 1,066.00

2. Varans ursprungliga pris: 1,641.00 -35%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 4 timmar

Märken: Brio
Kategori: Tåg
Produkt: Brio Tågbana 33512
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Tågbanan ´Stor´ från varumärket Brio är en fantastisk leksaksversion av en riktig tågsträcka. Denna tågsträcka levereras med en batteridriven tåg och en klassisk skjutbar tåg. Den batteridrivna tågen är utrustad med en kraftfull motor som drar tågen genom landskapet på två spår med stor hastighet. Den klassiska skjutbara tågen finns tillgänglig för ...

Läs mer

Beskrivning

Stora persontågsetet Brio Tågbana 33512


Tågbanan ´Stor´ från varumärket Brio är en fantastisk leksaksversion av en riktig tågsträcka. Denna tågsträcka levereras med en batteridriven tåg och en klassisk skjutbar tåg. Den batteridrivna tågen är utrustad med en kraftfull motor som drar tågen genom landskapet på två spår med stor hastighet. Den klassiska skjutbara tågen finns tillgänglig för barn som tycker om att skjuta och dra och kan användas som en extra vagn på tågbanan.

Tågbanan är tillverkad av trämaterial vilket gör den mycket hållbar och säker för barn att leka med. Komponenterna är designade för att passa ihop och erbjuda olika konfigurationsalternativ. Med ett stort utbud av olika skenor, övergångar och korsningar kan barnen skapa och byta spår till en annan bana med lätthet.

Tågbanan är en stor leksak som stimulerar kreativt tänkande, rumslig medvetenhet och rumsliga färdigheter. Barn kommer att älska att leka med detta tågbaneset och det är lämpligt för barn från tre år och uppåt.

Med sin mångsidighet och många möjligheter erbjuder Brio stor tågbanemöjligheter för barn. Det kommer med både en batteridriven och klassisk skjutbar tåg i en fin design och hållbart material som gör leken säker och framgångsrik för barnet.

Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 2.5 kg