Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
32%

Hamn och fraktset

Brio Tågbana 33061

SEK 534.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 534.00

2. Varans ursprungliga pris: 781.00 -32%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 24 timmar

Märken: Brio
Kategori: Tåg
Produkt: Brio Tågbana 33061
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


De små tågälskarna kommer att älska detta fantastiska Tågbane Hamnset från Brio. Denna leksak är perfekt för barn som älskar tåg och hamnar, och den ger timmar av roligt lek och fantasifull utforskning.

Med denna leksak kan barnen segla sitt eget containerfartyg över havet och läsa av det batteridrivna ...

Läs mer

Beskrivning

Hamn och fraktset Brio Tågbana 33061


De små tågälskarna kommer att älska detta fantastiska Tågbane Hamnset från Brio. Denna leksak är perfekt för barn som älskar tåg och hamnar, och den ger timmar av roligt lek och fantasifull utforskning.

Med denna leksak kan barnen segla sitt eget containerfartyg över havet och läsa av det batteridrivna tåget via kranen, lagra lasten i tågvagnen och stänga den. De kan också öppna bron så att färjan kan segla iväg igen när den är klar med lastning. Denna uppsättning har verkligen allt som behövs för att skapa en perfekt hamnupplevelse.

Setet innehåller 16 delar, inklusive fartyg, tågvagnar, kran, bro och mycket mer. Det är tillverkat av hållbart trä och kommer att klara av mycket lek. Denna leksak är perfekt för barn från 3 år och uppåt och kommer att vara säker och hållbar även för de mest aktiva och nyfikna småbarn.

Med detta Tågbane Hamnset från Brio har barnen möjlighet att använda sin fantasi och skapa sin egen hamnupplevelse. De kan lära sig om olika transportsätt och vad som krävs för att lasta och lossa gods på ett fartyg. Denna leksak utvecklar också finmotorik och kreativ tänkande medan barnen utforskar färgglada och roliga scenarier.

Sammanfattningsvis är detta Tågbane Hamnset från Brio en fantastisk leksak för barn som älskar tåg och hamnar. Med massor av roliga och fantasifulla möjligheter kommer denna leksak att öka barnens kreativitet och finmotorik. Denna leksak är säker, hållbar och garanterad att ge timmar av underhållning för små äventyrare.

Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 2 kg