Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
36,-

Lilla skogståget Startset

Brio Tågbana 33042

SEK 276.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 276.00

2. Varans ursprungliga pris: 312.00 -12%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 3 dagar

Märken: Brio
Kategori: Tåg
Produkt: Brio Tågbana 33042
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Danmark


Brio tågbanor är bland de mest populära leksaksbanorna på marknaden, och den lilla runda banan är inget undantag. Med sina 40 x 25 cm är den idealisk för mindre barnrum eller att ta med på resan. Setet innehåller allt ditt barn behöver för att komma igång med att bygga sin egen miniatyrjärnväg: 10 spår, en tågvagn med en tågförare och två små träd f...

Läs mer

Beskrivning

Lilla skogståget Startset Brio Tågbana 33042


Brio tågbanor är bland de mest populära leksaksbanorna på marknaden, och den lilla runda banan är inget undantag. Med sina 40 x 25 cm är den idealisk för mindre barnrum eller att ta med på resan. Setet innehåller allt ditt barn behöver för att komma igång med att bygga sin egen miniatyrjärnväg: 10 spår, en tågvagn med en tågförare och två små träd för att skapa en mysig och naturlig atmosfär längs banan.

Den robusta designen säkerställer att denna Brio tågbana kommer att hålla i många år och vara redo för otaliga timmars lek. Bygg banan tillsammans med ditt barn och se deras fantasi och kreativitet ta form. Brio tågbanor är kända för sin höga kvalitet och för att vara säkra och hållbara leksaker under många år. Den lilla runda banan är inget undantag och är perfekt som en första Brio tågbana för små barn. Det är ingen tvekan om att detta kommer att ge timmar av kul och underhållning för ditt barn.

Så om du letar efter en tidlös klassiker i leksaksvärlden är Brio tågbanor ett bra val. Och med detta lilla runda baneset har ditt barn möjlighet att utforska och utveckla sin egen fantasi och kreativitet. Ge ditt barn en bra start på sin leksakssamling med Brio tågbanor, som kommer att älskas i många år framöver.

Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 1 kg