Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn

E90 Power Core Elektrisk Spark

Razor el Spark 13173802

Tillfälligt slutsålt – inväntar nytt leveransdatum

Märken: Razor
Kategori: Sparkcyklar -> Elbilar och motorcyklar 12v
Produkt: Razor el Spark 13173802
Ålder: 8 år+
Skickas ifrån: Danmark


E90 Power Core Elektrisk sparkcykel från Razor är en av de nyaste sparkcyklarna på marknaden och är utformad för att förbättra användningen av elektriska sparkcyklar. Med ett förseglad bly-syra uppladdningsbart batteri på 12 V och en inkluderad batteriladdare kan E90 Power Core Elektrisk sparkcykel köra oavbrutet i upp till 80 minuter - en mycket fl...

Läs mer

Beskrivning

E90 Power Core Elektrisk Spark Razor el Spark 13173802


E90 Power Core Elektrisk sparkcykel från Razor är en av de nyaste sparkcyklarna på marknaden och är utformad för att förbättra användningen av elektriska sparkcyklar. Med ett förseglad bly-syra uppladdningsbart batteri på 12 V och en inkluderad batteriladdare kan E90 Power Core Elektrisk sparkcykel köra oavbrutet i upp till 80 minuter - en mycket flexibel lösning som gör det lättare att åka på långa turer.

Hastigheten på E90 Power Core Elektrisk sparkcykel kan nå upp till 10 km/tim och det innovativa navmotor-designen gör körningen mer effektiv och underhållsfri. Med en lättviktsram och ökad vridmoment levererar den hög prestanda den ultimata körupplevelsen.

Ram och gaffel på E90 Power Core Elektrisk sparkcykel är tillverkade av stål och ger den nödvändiga robustheten att stå upp mot dagliga utmaningar på vägen. Kickstarteren och det höga drejningsmomentet gör det lätt att komma igång och hålla sig på vägen. Med acceleration control-funktionen kan du styra hastigheten med tryckknapp, och den handbetjänade bromsen och uretan-forhjulet ger en smidig och stabil körning.

När du har nått din destination kan du enkelt vika E90 Power Core Elektrisk sparkcykel tillsammans med hjälp av den hopfällbara stödfoten. Detta gör det också lättare att transportera sparkcykeln och förvara den på mindre utrymme.

Allt som allt är E90 Power Core Elektrisk sparkcykel enastående produkt för både vuxna och barn som vill ta sin körupplevelse till nästa nivå. Med hög prestanda, användarvänlighet och nödvändiga säkerhetsfunktioner är det en mångsidig lösning som går långt för att uppfylla de flesta behoven.

Produktens mått: 82x40x91 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 12 kg