Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn

Stor sandlåda

Step2 sandlåda 830200

SEK 2,306.00

Skickas senast inom 4 dagar

Märken: Step 2
Kategori: Sandlådor
Produkt: Step2 sandlåda 830200
Ålder: 3 år+
Skickas ifrån: Holland


Det medföljande locket håller sandlådan ren och fri från både djur och väder. Denna sandlåda från Step2 är perfekt för utomhuslek och är designad för att ge barn en fantastisk tid med att skapa och utforska med sand. Sandlådan är tillräckligt rymlig för att flera barn ska kunna leka tillsammans och med det medföljande locket är det lätt att hålla sa...

Läs mer

Beskrivning

Stor sandlåda Step2 sandlåda 830200


Det medföljande locket håller sandlådan ren och fri från både djur och väder. Denna sandlåda från Step2 är perfekt för utomhuslek och är designad för att ge barn en fantastisk tid med att skapa och utforska med sand. Sandlådan är tillräckligt rymlig för att flera barn ska kunna leka tillsammans och med det medföljande locket är det lätt att hålla sandlådan ren och fri från oönskat besök. De fyra integrerade sittplatserna gör att barnen kan sitta och njuta av sina skapelser medan de fortsätter att leka.

Step2 Sandlådan är byggd för att vara hållbar och motståndskraftig mot den tuffa utomhusmiljön. Med sina naturliga färger passar den lätt in i vilken utomhusinredning som helst och skapar en mysig atmosfär för timmar av kreativ lek. Med en maximal kapacitet på 90 kg kan barnen bygga stora sandslott och andra sandfigurer utan att oroa sig för att sanden tar slut.

Step2 Sandlådan är ett roligt och praktiskt sätt att ge barn möjlighet att utforska och utveckla sin kreativitet och fantasi med sand. Med den integrerade sittplatsen och det praktiska locket är det en idealisk sandlåda för utomhuslek i alla väder.

Produktens mått: 71x106x27 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 9 kg