Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
31,-

Howleen Peruk

Utklädning 52814

SEK 156.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 156.00

2. Varans ursprungliga pris: 187.00 -17%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Skickas senast inom 24 timmar

Märken: Monster High
Kategori: Maskeradkläder
Produkt: Utklädning 52814
Skickas ifrån: Danmark


Howleen Peruk är en fantastiskt leksak för alla som älskar att klä ut sig och leka läskiga rollspel. Denna peruk är från märket Monster High, som är känt för sina kreativa och tematiska produkter för barn och ungdomar.

Peruken är designad i en stilren och färgglad Monster High-tema, vilket gör den till ...

Läs mer

Beskrivning

Howleen Peruk Utklädning 52814


Howleen Peruk är en fantastiskt leksak för alla som älskar att klä ut sig och leka läskiga rollspel. Denna peruk är från märket Monster High, som är känt för sina kreativa och tematiska produkter för barn och ungdomar.

Peruken är designad i en stilren och färgglad Monster High-tema, vilket gör den till ett fantastiskt tillägg till alla barns Fastlansdräkter. Med sitt långa hår i olika rosa färger är Howleen Peruk perfekt för att fullborda en Monster High-dräkt och bringa en fantastisk skaprargång till alla Fastlanshändelser.

Peruken är mycket mjuk och bekväm att ha på sig, så den kan användas hela dagen utan någon form av obehag. Dessutom passar den till huvudstorlekar från 50-58 cm vilket betyder att barnet kan använda den om och om igen och därmed få glädje av perukken i många år framåt.

Howleen Peruk är idealisk för barn som vill uttrycka sin kreativitet och ha kul med vänner i en läskig och rolig inställning. Med denna peruk kan barn förvandlas till sin favorit Monster High-figur på nolltid och därmed framkalla glädje och entusiasm bland deras vänner och familj.

Allt som allt är Howleen Peruk en utmärkt produkt från Monster High, som är idealiskt för alla barns kreativa behov. Den är kul, färgglad och fantastisk att ha på, och kommer att bringa massor av roligt och liv till alla Fastlanshändelser. Så skynda dig och få tag på denna peruk och se ditt barns ögon lyser av glädje när de förvandlas till sin favorit Monster High-figur!

Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.1 kg