Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn

Teletubbies Tinky-Winky Soft and Talking

Teletubbies nallar 061098

SEK 231.00

Skickas senast inom 4 dagar

Märken: Teletubbies
Kategori: Gosedjur -> Tv-show teddy bears
Produkt: Teletubbies nallar 061098
Ålder: 1 år+
Skickas ifrån: Danmark


Teletubbies Tinky-Winky Soft and Talking är den perfekta kramdjuren för alla Teletubbies-fans. Denna söta och mjuka kramdjur är cirka 25 cm hög och är en trogen kopia av en av de mest populära figurerna från den kända barnserien. Tinky-Winky är känd för sina lila kläder och antennen på huvudet i form av trekanter, vilket också är återskapad i form a...

Läs mer

Beskrivning

Teletubbies Tinky-Winky Soft and Talking Teletubbies nallar 061098


Teletubbies Tinky-Winky Soft and Talking är den perfekta kramdjuren för alla Teletubbies-fans. Denna söta och mjuka kramdjur är cirka 25 cm hög och är en trogen kopia av en av de mest populära figurerna från den kända barnserien. Tinky-Winky är känd för sina lila kläder och antennen på huvudet i form av trekanter, vilket också är återskapad i form av ett kramdjur här.

Men detta kramdjur är inte bara en vanlig kramdjur. När man trycker på Tinky-Winkys mage börjar han prata! Han säger fraser och ljud som barnen känner igen från tv-serien, vilket kommer att skapa stor glädje hos de små fansen. Kramdjuret har också en mjuk och vänlig uttryck i ansiktet, vilket kommer att få barnen att känna sig trygga och bekväma.

Teletubbies Tinky-Winky Soft and Talking är tillverkad av mjukt material, vilket gör honom bekväm att krama och röra vid. Kramdjurets höga kvalitet innebär också att det kan hållas länge och tål att leka med och kramas med, vilket gör den till en härlig och hållbar present.

Denna kramdjur är perfekt som present på födelsedagar, jul eller bara som en liten överraskning till små Teletubbies-fans hemma. Teletubbies Tinky-Winky Soft and Talking kommer att ge massor av glädje och kul till barnens lek och fantasi.

Produktens mått: 27x18x6 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 0.15 kg