Över 15.000 Artiklar
Snabb leverans
Svensk kundtjänst: 0770455688
90 dagars returrätt
Glömt ditt lösenord ?
Kundvagn
29%

La Cucaracha

ravensburger spel 022256

SEK 383.00

×

Varuprisets historik

1. SEK 383.00

2. Varans ursprungliga pris: 537.00 -29%

1. Vad denna vara kostar idag

2. Varans ursprungliga pris

Produkten är utsåld och kommer inte in på lager igen

Utsåld

Märken: Ravensburger
Kategori: Spel
Produkt: ravensburger spel 022256
Ålder: 5 år+
Skickas ifrån: Danmark


La Cucaracha är ett roligt och underhållande barnspel från märket Ravensburger. Spelet är lämpligt för barn i åldern 6-10 år och kan spelas av 2-4 deltagare.

La Cucaracha är inspirerat av den välkända barnsången ´La Cucaracha´ och handlar om att fånga en rolig och livlig kackerlacka som springer runt på...

Läs mer

Beskrivning

La Cucaracha ravensburger spel 022256


La Cucaracha är ett roligt och underhållande barnspel från märket Ravensburger. Spelet är lämpligt för barn i åldern 6-10 år och kan spelas av 2-4 deltagare.

La Cucaracha är inspirerat av den välkända barnsången ´La Cucaracha´ och handlar om att fånga en rolig och livlig kackerlacka som springer runt på en spelpall. Spelet innehåller en liten, motoriserad kackerlacka som rör sig runt på spelpallen med hjälp av batterier. Det är upp till spelarna att fånga kackerlackan med hjälp av en gaffel som man sticker in i spelpallen för att fånga den.

La Cucaracha är lätt att lära sig och spelet kan snabbt börja efter en kort introduktion. Spelet är fyllt med roliga och oväntade vändningar som gör spelet både utmanande och underhållande.

Spelet är av hög kvalitet och är lämpligt för både hemmabruk och för användning i skolor eller andra institutioner. Ravensburger är känt för att producera spel av hög kvalitet och La Cucaracha är inget undantag.

La Cucaracha är det perfekta spelet för barn i åldern 6-10 år som älskar att leka och ha roligt tillsammans med vänner och familj. Spelet är lätt att lära sig men samtidigt utmanande nog för att hålla spelarna engagerade i timmar. Med La Cucaracha kan barnen lära sig att samarbeta och bli bättre på att tänka strategiskt samtidigt som de har roligt och lär sig en massa nya saker. Kort sagt är La Cucaracha en fantastisk leksak för barnen som kommer att ge timmar av roligt och underhållning.

Produktens mått: 30x43x5 cm
Antal kartonger: 1
Vikt (ungefär): 1.08 kg